9:00 - 17:00

Program Luni - Vineri

0734 286 280

Suna acum

Facebook

 

Gazduire sediu social SRL Cluj

Gazduire sediu social SRL Cluj

CE INSEAMNA SEDIU SOCIAL?

 

Sediul social este practic”domiciliul” unei firme.

 

Este adresa unde ,din punct de vedere legal,firma isi desfasoara activitatea si primeste toata corespondenta,de la colaboratori sau de la institutiile statului,furnizori de utilitati,banca,etc.

 

Prin urmare unul dintre primii pasi in inmatricularea unei firme in Cluj Napoca consta in identificarea unui spatiu care va reprezenta sediul social al firmei. Stabilirea sediului social pentru SRL ul care se infiinteaza este obligatorie,in lipsa acestuia firma nu poate exista.

 

Sediul social al unui SRL poate fi stabilit in una din urmatoarele variante:

-intr-un imobil proprietatea unuia dintre asociatii firmei;

-intr-un imobil al unei terte persoane ,in baza unui contract de inchiriere sau comodat;

-sau ,intr-o varianta foarte simpla si mult mai ieftina decat inchirierea unui spatiu ,gazduirea sediului social la avocat.

Contacteaza-ne acum

Gazduire sediu social SRL Cluj

CE INSEAMNA GAZDUIREA SEDIULUI SOCIAL LA AVOCAT?

 

Cabinetul nostru va ofera posibilitatea de gazduire a sediului social al SRL -ului d-voastra,pe o perioada determinata de timp ,asa cum prevede legea.Toata corespondenta societatii se va primi la cabinet.

 

Gazduirea sediului social se poate face in urmatoarele conditii:

-numai pentru societatile de tip SRL sau SA
-PFA urile nu-si pot gazdui sediul la avocat
-gazduirea la sediul profesional al unui avocat se poate face pe o perioada de cel mult un an

AVANTAJE GAZDUIRE SEDIU SOCIAL LA AVOCAT:

 

1.costuri modice comparativ cu inchirierea unui spatiu

2.un alt avantaj major pentru cei care isi infiinteaza un SRL si opteaza pentru gazduirea sediului social la avocat este acela ca nu exista costuri cu intretinerea spatiului unde firma are sediul social.

3.sunteti scutit de efortul de a obtine acordul vecinilor si al asociatiei de proprietari,care ar trebui obtinut in unele din cazurile in care sediul social este situat intr-un apartament.

4.puteti opta pentru gazduirea sediului social al unui viitor SRL la cabinetul nostru ,iar noi va putem infiinta si firma ,in cel mai scurt timp,sau,puteti opta pentru mutarea la cabinetul de avocat a sediului unei firme pe care o detineti deja.

 

 

Cabinetul nostru va sta la dispozitie pentru consultanta si servicii complete privind infiintarea de firme,inclusiv cu acest serviciu de gazduire sediu social.

Gazduire sediu social SRL Cluj

Pret Gazduire sediu social SRL Cluj

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.