9:00 - 17:00

Program Luni - Vineri

0734 286 280

Suna acum

Facebook

 

DREPT COMERCIAL SI SOCIETAR

Drept comercial Cluj

CONTRACTE COMERCIALE

 

Adaptandu-se nevoilor clientilor sai, cabinetul ofera asistență juridică cu privire la orice activități societare curente prin redactarea de contracte de natura comerciala, negocieri si analiza.

Contractul comercial este principalul instrument juridic cu ajutorul caruia se realizeaza comertul intern si international. Este acordul de vointa intre partile participante la un raport comercial ,acord prin care se creeaza,se modifica sau se stinge un raport juridic comercial.Desi asemanator cu contractul civil ,contractul comercial beneficiaza de reguli proprii si suporta impactul regulilor codului civil in masura in care legea comerciala este insuficienta pentru a lamuri total aspectele pe care realitatea vietii in mediul de business le evidentiaza in legatura cu aceste contracte.

 

SOCIETATI CU RASPUNDERE LIMITATA sau PERSOANE FIZICE AUTORIZATE

 

Cabinetul acordă asistență juridică şi asigură reprezentarea clienților în toate fazele procedurii de înregistrare a unei societăți în legătură cu :alegerea tipului de societate adecvat scopului business-ului respectiv, obținerea de autorizații sau de licențe de funcționare, redactarea tuturor actelor constitutive, inclusiv a contractelor de management, de împrumut şi a acordurilor între asociați.

Consultanta oferita incepe de la numele societatii,care va trebui rezervat la Oficiul Registrului Comertului,stabilirea sediului social in baza unui contract de inchiriere ,obtinerea de extrase de carte funciara cu privire la acesta,depunere capital social,inregistrarea actelor la Registrul Comertului,si obtinerea certificatului de inregistrare a societatii,consiliere in legatura cu pasii de urmat in fata ANAF pentru demararea activitatii propriu zise a firmei,etc.

Serviciile oferite clientilor includ si gazduirea sediului social al firmei la sediul cabinetului avocatial,aceasta putandu-se face in conditii expres prevazute de lege doar pentru societati de tip SRL sau SA.

Se acordă asistență juridică societăților în legătură cu toate procedurile de modificare a structurii societare – asociați, administratori, directori, capital social etc. –, aşa cum aceasta este instituită de actele constitutive ale societății sau de alte înțelegeri între asociați.

De asemenea,cabinetul vine in sprijinul clientilor sai cu asistenta necesara in cazul procedurilor de dizolvare, lichidare şi radiere a societăților din Registrul Comerțului.

Drept comercial Cluj

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.